Harder, Faster, Stronger

Direktlänk till inlägg 28 mars 2009

Mörkrets väktare (alt. Revenge of Al Gore)

Av Simon Hedlund - 28 mars 2009 21:01

Skulle upp och hämta kaffe för en stund sedan och någon jävla idiot har släckt lamporna. Vad tror ni hände då? VAD FAN TROR NI HÄNDE?


Jo, först snubblade jag över ett par orienteringsskor i hallen. Lamknappen var på andra sidan så jag fick glatt känna mig framåt i bäckmörkret. Mitt i den här jävla hallen ligger en björnsax. Hur i helvete hamnade den där? Jag sätter i alla fall ner foten olyckligt nära. PANG! Hela underbenet avkapat. Från knävecket och ner.

Jag sliter av mig t-shirten och lindar en provisorisk gasbinda om mitt kapade ben. Lyckligtvis (om man kan kalla det så) så var det mitt vänsterben, som inte alls är lika beundransvärt starkt som mitt högerben.

Jag fortsätter hoppandes min resa genom hallen för att hitta den satans knappjäveln.

I nästa stund kommer det en hund farande emot mig. Ett vidrigt, bestialiskt litet sattyg som direkt sätter huggtänderna i mitt friska ben och sveper bort det så att jag faller pladdask på golvet.

Eftersom det är mörkt har jag inte fattat vad som hänt förrän vidundret börjar bita ansiktet av mig. Lyckligtvis bär jag alltid med mig en konservöppnare som jag lyckas sprätta upp magen på det satans odjuret med.

Efter denna strid på liv och död finner jag att jag endast är ett par meter från lampknappen. Jag lyckas med viss svårighet att släpa mig fram genom den mörka korridoren tills jag äntligen ligger på golvet mitt under lampknappen.

Plötsligt hör jag ett ljud bakom mig.

- I don't think so, sonnyboy! väser en mansröst. En mansröst så otroligt grym och vedervärdig att mitt blod fryser till is. Bokstavligt talat eftersom att det av någon anledning blivit osannolikt kallt.

Jag ser inte, men jag känner min andedräkt stiga vid sidan av mitt huvud och bilda ett ångmoln som sakta svävar upp mot det ansikte vars tillhörande mun formar orden:

- Your days as an environmental terrorist is over.

Skräcken tar över och jag krälar desperat över golvet för att undfly mitt öde, men den okända mannen bara skrattar galet och stöter fram mellan sitt hysteriska asgarv orden;

-The time for darkness...hahaha... and ... hahaha... coldness has... hahaha... arrived. Prepare to meet your maker, Simon!

Snabbt och lika graciöst som en panter trycker jag ifrån med armarna så att min sargade kropp trycks upp mot taket där mina fortfarande fullt funktionsdugliga starka armar greppar tag om ett rör. Kvar i min hand har jag konservöppnaren som räddade mig från säker död. I ett desperat ögonblick kastar jag konservöppnaren mot den del av hallväggen där lampknappen sitter.

Ett plötsligt ljus översvämmar hela hallen. I detta ljus ryggar en man tillbaka, som för att söka skydd från ett dödligt regn av syra.

Hans svarta ögon avspeglar ett hat så stort så att för en stund håller mina svettiga händer på att tappa greppet om röret.

- Go back to the shadow, sade jag till honom och spände blicken i hans mörka ögon.

- You shall not pass, sade jag sedan när han försökte ta sig förbi mig för att släcka. Med en vighet vars like jag aldrig förut uppbringat svingade jag sedan min kvarvarande kropp i en cirkelrörelse och fick till en vacker träff i mannens bakhuvud.

- Don't you see? började han sedan predika. We didn't inherit this planet from our anchestors. We are borowing it from the next generations. We must make sure that this planet is left for our children. And their children. And their children's children.

Medan han talade gjorde han en rörelse med sin hand mot sin rygg och efter en stund av ouppmärksamhet från min sida drog han fram en jättelik machéte.

- Die, motherfucker, die! skrek han och svingade machéten mot mitt oskyddade huvud.

I sista stund släppte jag taget om röret och föll ner på golvet där min trogne konservöppnare låg jämte mig. Med en snabb rörelse tog jag upp den och började sprätta upp mannen från navel till hals tills jag äntligen kunde konstatera att han var död som en sten.

Med en sista kraftanstränging skrek jag uppför trappan till den andra våningen:


- Vem fan släckte lampan?!  

 
 
goran

goran

29 mars 2009 11:20

HAHAHAHA!

http://www.goranwinblad.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Simon Hedlund - 10 oktober 2010 17:34

Efter ett ganska långt beslutstagande som pågått egentligen i några månader väljer jag att avsluta mitt bloggande här på bloggplatsen.se. Det funkar inte längre för mig att ha min blogg som annonsplats. Därför byter jag. Men räds icke. Bloggen k...

Av Simon Hedlund - 8 oktober 2010 01:00

Det här jävla bloggforumet är tamejfan helt otroligt. Det är som att de har böjt sig framåt med en stor jävla vägskylt riktat på röven där det står; "Parkering Reklamplats!".   Det är så satans jävla mycket annonser så jag blir galen. Nu har de n...

Av Simon Hedlund - 5 oktober 2010 17:56

Inte mycket kvar av denna säsong. Helt ärligt kan jag säga att det är jävligt skönt. För min del har det knappast varit en drömsäsong. Lyckligtvis är det bara 25-manna kvar som jag tänker springa, vilket i och för sig är kul då kavlarna ändå har vari...

Av Simon Hedlund - 4 oktober 2010 12:33

Morgonens tänkta styrkepass fick ställas in då jag legat hela natten och hostat upp min egen insida. Det är snudd på att jag är in&utvänd nu. Har hostat lite till och från ända sedan jag var sjuk innan Stockholm Halvmarathon så jo, det börjar bli lit...

Ovido - Quiz & Flashcards